Demirdöküm Servis Sancaktepe

Sancaktepe bölgesinde yaşayanlar için Demirdöküm servis hizmetleri hayati önem taşır. Isıtma ve soğutma sistemlerinizin düzenli bakım ve onarımı, konforunuz ve güvenliğiniz için şarttır. İşte tam bu noktada, Demirdöküm Servis Sancaktepe, uzman kadrosu ve hızlı çözümleri ile hizmetinizdedir.

Demirdöküm Servis Sancaktepe

Demirdöküm, kombi, klima, şofben gibi cihazlarınızın tüm servis ihtiyaçlarını profesyonel bir yaklaşımla karşılar. Arıza, bakım ve montaj hizmetleriyle, yılların tecrübesini Sancaktepe’nin her köşesine taşır. Evinizde veya iş yerinizde meydana gelen her türlü teknik sorun, Demirdöküm Servis Sancaktepe tarafından hızla çözüme kavuşturulur.

Servisimiz, orijinal yedek parçalar kullanarak yapacağı onarımlarla cihazlarınızı ilk günkü performansına kavuşturmayı hedefler. Ayrıca, düzenli bakım hizmetlerimizle cihazlarınızın ömrünü uzatır, ani arızaların önüne geçeriz. Bu sayede, hem enerji tasarrufu sağlar hem de olası büyük masraflardan korunmuş olursunuz.

Demirdöküm Servis Sancaktepe, müşteri memnuniyetini öncelikli hedef olarak belirler. Servis sürecinin her aşamasında, açık iletişim ve şeffaf fiyat politikası ile hareket ederiz. Sorularınız ve servis talepleriniz için bizlere günün her saati ulaşabilirsiniz.

Demirdöküm Servis Sancaktepe İletişim:

FİRMA:Sancaktepe Demirdöküm Servisi
ADRES:Dinçer Sk. No:18 Kemal Türkler 34785 Dudullu Osb/Sancaktepe/İstanbul
ÇAĞRI MERKEZİ :0850 446 03 49
HİZMET SAATLERİ :Hafta içi : 08:00 – 20:00
Cumartesi : 08:00 – 20:00

3 Comments

  1. Geçen ay garantisi biten Demirdöküm marka kombimizin termostatımız birkaç gündür arızalıydı. Kombinin ısıtmasında ya da sıcak su tedariğinde bir problem olmamasına rağmen bugün sabah saatlerinden beri kontrol amaçlı yaktığımızda kombinin ekranında gösterdiği derece kadar petekler ısınmıyordu. Öğlen tekrar baktığımda ise ekranında F5 arıza kodunun yazdığını gördüm. Hemen yakınımızda olduğu için Demirdöküm Servis Sancaktepe ile iletişime geçerek problemimizi bildirdim. Yarım saat içerisinde gelerek termostatımızı değiştirerek kombimizi anında tamir ettiler.

  2. Geçtiğimiz sene kullanmakta olduğumuz Demirdöküm marka kombimizin anakartında arızalanmıştı ve değişimini yaptık. Fakat o günden beri kombimiz belirli aralıklarla kendi kendine kapanmakta. Değişimi yapan teknik servis de kart değişimi yapıldığını, kombinin, yeni anakartı tanıyana kadar böyle bir şeyin normal olduğu gibi saçma bir gerekçe sundu. Bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Böyle bir şeyin olması acaba mümkün mü? Çünkü gerçekten sıkılmaya başladık bu durumdan.

  3. Uzun senelerden beridir kullanmakta olduğum Demirdöküm markalı kombimde şu ana kadar hiçbir arızayla karşılaşmamıştım. Fakat yakın zamanda kombim birdenbire F02 nolu arıza kodunu vermeye başladı. Kombilerden hiç anlamadığım için hemen Demirdöküm Servis Sancaktepe şubesini aradım. Gelen ekip kombinin prosestatta arıza olduğunu tespit etti ve kısa süre içerisinde arzıayı giderdi.

Comments are closed.

TIKLA SERVİSİ ARA
Klimacozum.com Altusservis.net Profilo-servis.com Onarimmerkezleri.com Electservis.com Buderus-servis.org 4445545.com